Welkomstwoord

Op Weg  is een openbare school, die de kinderen optimaal voorbereidt op een zelfstandig functioneren in de samenleving.  Een openbare school is een samenleving in het klein. Iedereen is welkom. Het is een afspiegeling van de echte samenleving. Er is geen betere plek om kinderen van jongs af aan te leren respect te hebben voor ieders mening of overtuiging.
Op Weg heeft op dit moment ongeveer 103 leerlingen, die verdeeld zijn over 5 combinatiegroepen. Ons profiel is een veilige talentontwikkelig voor alle kinderen !
Wanneer U de website wat beter bekijkt, krijgt U een goede indruk van  het dagelijks reilen en zeilen op onze school.
Op Weg maakt deel uit van onderwijsgroep Perspecto. Onderwijsgroep Perspecto heeft scholen voor zowel openbaar, PC en RK onderwijs.

U bent natuurlijk van harte welkom om onze school eens te bezoeken. U kunt telefonisch (0115 441390) een afspraak maken of het informatieformulier invullen. Ouders kunnen hun kind(eren) al vanaf 3 jaar aanmelden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Laatste nieuws:

5 oktober 2016

Dag van de leraar

Het team van Op Weg kreeg ook waardering van het bestuur in de vorm van een taart en bloemen van de ouderraad.[meer...]

4 oktober 2016

Kinderboekenweek krijgt apart aandacht

In de periode van 5 tot en met 16 oktober vindt de Kinderboekenweek plaats. Het thema voor dit jaar is: "Voor altijd jong". In ons lesprogramma nemen het lezen en leesplezier een belangrijke plaats in. We hebben met de...[meer...]

8 september 2016

Informatie/ instuifavond

We houden donderdag 8 september 's avonds een informatie/ instuifavond. Alle ouders/ verzorgers, maar ook opa's en oma's mogen samen met de kinderen naar school komen om informatie te krijgen over alle materialen en programma's/...

Artikel 1 tot 3 van 21

Adresgegevens

Langestraat 21
4542 AG Hoek
T 0115 441390

Onderwijsgroep Perspecto